“It's up to you to make the internet better.” isimli eTwinning projemizin ilk öğrenci buluşmasını Esep-Twinspace ve zoom platformlarında yapılan toplantılar ile yaptık

08.01.2024 125

Okulumuzun da içinde bulunduğu yedi farklı partner okulun ve Polonya’dan Özel Teknik Okul’un iş birliğiyle “It's up to you to make the internet better.” isimli eTwinning projemizin ilk öğrenci ve öğretmen buluşmasını Esep-Twinspace ve zoom platformlarında yapılan toplantılar ile yaptık. Öğrencilerimiz birbirlerini tanıdılar, karma gruptaki ekip arkadaşlarını ve görevlerini öğrendiler. Toplantıya katılan tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Bu proje, geleceğin dijital vatandaşları için büyük bir adım niteliği taşımaktadır.

08-01-202408-01-202408-01-2024