24 Kasım Öğretmenler Günü İlçe Programı Okulumuz Tarafından Hazırlanan Kutlama Programı  Coşkuyla Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü İlçe Programı Okulumuz Tarafından Hazırlanan Kutlama Programı Coşkuyla Kutlandı

28.11.2023 156

Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü tarafından hazırlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü programı, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda saat 10.00 ‘da başladı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından mesleğe yeni başlayan öğretmenler adına  bir öğretmen tarafından konuşma yapılarak ve yemin töreni düzenlendi.
Günün anlam ve önemini belirten konuşma, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez ve Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya tarafından yapıldı.
Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan program;
Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Bölümünün hazırladığı “şehit Öğretmenlerimiz” isimli slayt gösterisi ile başladı.
Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Hatice Özçetin’in “Ben Öğretmenim”adlı şiiri okumasının ardından Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Özel Eğitim Öğrencileri tarafından hazırlanan Ay Yıldız temalı gösteri sunuldu.
2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında emekliye ayrılan öğretmenlere hizmet şeref belgeleri Kaymakam Selami Kapankaya tarafından takdim edildi.
Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Himmet Çetin ve Okul Müdür Yardımcısı Halil Ulusoy tarafından hazırlanan “Bizi Bekliyor” adlı şiirin okunmasının ardından Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Halil Ulusoy’un müzik dinletisiyle program son buldu.

28-11-202328-11-202328-11-202328-11-202328-11-2023